Kund

För kunden

Primass för dig som assistansberättigad
Kund
Primass Assistenter Schema

Vilken assistent ska jobba?

Primass schemamodul ger dig som användare av personlig assistans överblick över vilken assistent som ska jobba. Om assistenter byter pass ser du det direkt i programmet. Vill du att assistenterna ska sköta schemat så att du kan fokusera på annat finns självklart den möjligheten också. Med Primass schemaläggare finns ingen risk för att dina assistenter jobbar mer än vad som är tillåtet. Detta regleras redan i skapandefasen av schemat med hjälp av varningar. Hur vill du kolla på schemat? Med Primass kan du anpassa din vy. Vill du se schemat månadsvis, veckovis eller dag för dag? Eller vill du kanske skriva ut schemat och ha det på kylskåpet? Du väljer.
Läs mer

Utförda assistanstimmar jämfört med ditt beslut

Som assistansberättigad i Primass har du alltid möjlighet att logga in och se alla utförda assistanstimmar jämfört med ditt beslut. På så sätt har du alltid koll på hur många timmar du använt och hur många du har kvar att använda. Utöver detta har du genom Primass tillgång till genomförandeplanen, uppgiftsfördelningen och arbetsbeskrivningen. Var du än är, när du än behöver det.
Läs mer
Primass Kund Ekonomi
Primass Kund Rekrytera

Förenkla din rekrytering

Med Primass rekryteringsportal vill vi göra det så enkelt och smidigt som möjligt för dig att välja den perfekta assistenten. Du får möjlighet att fylla i vilka önskemål och krav du har på dina assistenter. Krävs det att din assistent har körkort, kunskaper om rullstolshantering eller har du kanske önskemål om att din assistent ska kunna prata ett annat språk? Detta fyller du snabbt i på din Profil i Primass.
Läs mer

Journal och dokumentation

Att sköta dokumentationen riktigt är ett krav som Socialstyrelsen ställer på assistansanordnare. Vad vi på Primass har gjort är att förenkla en annars långtråkig process och gjort dokumentationen lite roligare. I vår dokumentationsmodul har vi stort fokus på den assistansberättigades delaktighet. På din profil ser du din genomförandeplan och uppgiftsfördelning. Du kan också skapa en egen arbetsbeskrivning från grunden. Vill du granska din journal skriver assistansanordnaren ut den med ett musklick.
Läs mer
Kund Dokumentation Lss Primass

Primass för dig

Låter det intressant?

Vill du veta mer om hur Primass kan effektivisera din verksamhet? Boka en kostnadsfri demonstration. Digitalt eller på plats hos dig.


Kontakt