Assistent1

För assistenten

Primass för dig som assistent
Assistent1
Primass Mobilapp Schema

Enkelt att tidrapportera

Vare sig du använder mobil, surfplatta eller dator kan du lätt rapportera in din tid med hjälp av Primass tidsformulär på webben eller i mobilappen. Här har vi stöd för alla tidstyper du kan tänkas rapportera uppdelade i färger och symboler för att göra det så enkelt för dig som möjligt.
Läs mer

Sök mer arbete

Du som är arbetssökande eller redan anställd kan själv skapa en rekryteringsprofil om du vill arbeta mer. Där får du fylla i alla uppgifter som krävs för att söka en tjänst. Du får svara på frågor, skriva ett personligt brev, fylla i tidigare anställningar samt referenser. Är du inte intresserad av en specifik tjänst men ändå vill göra dig tillgänglig för framtida arbete går det självklart att bara skapa en profil och fylla i ditt CV. Så länge du finns bland de sökande finns chansen att du blir tillfrågad om arbete.
Rekrytering
Min Rekryteringsprofil Primass
Primass Assistenter Schema

Håll koll på när du ska jobba

Med Primass schemamodul kan du och dina kollegor hålla koll på när ni ska jobba. Vill du inte logga in och kolla i datorn kan du skriva ut schemat eller ladda ned mobilappen. Vill du bara se dina egna pass kan du filtrera bort de andra.
Läs mer

Missa ingen information

För dig som personlig assistent kan det vara svårt och innebära onödigt mycket jobb att hålla dig uppdaterad på vad som händer hos din arbetsgivare. Vi på Primass har löst detta genom ett informationsflöde som anordnaren fyller med nyttig information. Detta flöde syns av dig som assistent varje gång du loggar in i Primass för att tidsrapportera. På så sätt är du alltid uppdaterad med det nyaste.
Läs mer
Primass Nyheter Meddelandne
Primass Utbildningar

Håll koll på event och utbildningar

Med Primass evenemangshantering ser du som är assistent vilka kurser och andra aktiviteter din arbetsgivare planerar. Du får fylla i ett kort formulär där du anger om du har speciella önskemål angående kost eller övernattning. När du blir godkänd att delta på ett evenemang meddelas du automatisk genom mail. Efter att du gått en utbildning hittar du den bland dina andra på din profil. Med Primass glöms inga utbildningar bort. Vill du manuellt lägga till en utbildning du deltagit i går det självklart också bra.
Läs mer

Primass för dig

Låter det intressant?

Vill du veta mer om hur Primass kan effektivisera din verksamhet? Boka en kostnadsfri demonstration. Digitalt eller på plats hos dig.


Kontakt