Aktiviteter

Vi har skapat Primass evenemangshanterare för att hjälpa er hålla koll på era utbildningar men den kan självklart användas till alla möjliga evenemang ni vill anordna.

Hantera utbildningar i Primass
Primass gör det enkelt att planera utbildningar. Lägg till kommande utbildningar i evenemangshanteraren för att ge anställda och assistansberättigade en bra överblick på vilka utbildningar som kommer finnas tillgängliga.

Anmälningsprocessen
När en assistent eller assistansberättigad vill anmäla sig till ett evenemang får denne fylla i ett anmälningsformulär och därmed ange om denne har några speciella önskemål, t.ex. om specialkost eller övernattning. När anmälan är gjord går en anmälningsbekräftelse ut per mail. Administratören ska sedan godkänna anmälningen. När detta är gjort går en godkännandebekräftelse till den anmäldes epost-adress.

Utbildningshistorik
Med Primass har ni alltid koll på vilka assistenter som gått vilken kurs. När en assistent blivit avprickad på närvarolistan för en kurs hamnar den kursen på assistentens profil tillsammans med datum för deltagande. På detta sätt har både ni och assistenten koll på vilka kurser som genomförts.

Senast uppdaterad 06 december 2020

Funktionsöversikt