Rekrytering

Många assistansanordnare vittnar om att rekryteringsprocessen är en stor tidstjuv i vardagen. Vi har ändrat på detta genom vår rekryteringsportal. Med hjälp av flera smarta funktioner hjälper vi er att sortera ut de allra bästa assistenterna bland hundratals sökande. Vi har även en integration mot Arbetsförmedlingen som läser in era annonser automatiskt.


Fyll i alla uppgifter själv

Den jobbsökande fyller i sina uppgifter i rekryteringsportalen helt själv. Att användaren har ansvar för att uppgifterna gäller är genomgående i hela Primass. På så sätt behöver ni aldrig hålla koll på när en assistent byter namn, adress eller kontonummer.


Kopplad till Arbetsförmedlingen

Vår rekryteringsportal är kopplad till arbetsförmedlingens Platsbank. Er annons syns automatiskt i ert Primass. Detta innebär att ni aldrig behöver publicera en annons i flera kanaler.


Primass matchningssystem förenklar urvalet

Primass matchar den assistansberättigades krav & önskemål mot jobbsökares kompetens. På detta sätt förenklar vi ert sökande efter den perfekta assistenten för uppdraget.

Sortera de sökande

Med hundratals sökande på din annons kan det lätt bli förvirrande att gå igenom alla ansökningar. I Primass kan du enkelt sortera ansökningar på flera olika sätt. Det är snabbare, billigare och miljövänligare än att skriva ut högar med pappersansökningar.

 

Anställningsprocessen går snabbt och smärtfritt

När ni har hittat den perfekta assistenten som ska anställas, går det på ett ögonblick. Ett knapptryck i rekryteringsportalen flyttar över den arbetssökanden till intranätet samt gör alla nödvändiga kopplingar för att tidrapporteringen ska kunna påbörjas. På samma gång skrivs även anställningsavtal, tystnadsplikt och följebrev ut. Färdigifyllda och redo att skickas för påskrift av er nya assistent, givetvis kan avtalen signeras med Bank-ID.

Senast uppdaterad 11 maj 2022

Funktionsöversikt

Låter det intressant?

Vill du veta mer om hur Primass kan effektivisera din verksamhet? Boka en kostnadsfri demonstration. Digitalt eller på plats hos dig.


Kontakt