Rekrytering

Många assistansanordnare vittnar om att rekryteringsprocessen är en stor tidstjuv i vardagen. Vi har ändrat på detta genom vår rekryteringsportal. Med hjälp av flera smarta funktioner hjälper vi er att sortera ut de allra bästa assistenterna bland hundratals sökande. Vi har även en integration mot Arbetsförmedlingen som läser in era annonser automatiskt.


Fyll i alla uppgifter själv

Den jobbsökande fyller i sina uppgifter i rekryteringsportalen helt själv. Att användaren har ansvar för att uppgifterna gäller är genomgående i hela Primass. På så sätt behöver ni aldrig hålla koll på när en assistent byter namn, adress eller kontonummer.


Kopplad till Arbetsförmedlingen

Vår rekryteringsportal är kopplad till arbetsförmedlingens Platsbank. Er annons syns automatiskt i ert Primass. Detta innebär att ni aldrig behöver publicera en annons i flera kanaler.


Primass matchningssystem förenklar urvalet

Primass matchar den assistansberättigades krav & önskemål mot jobbsökares kompetens. På detta sätt förenklar vi ert sökande efter den perfekta assistenten för uppdraget.

Sortera de sökande

Med hundratals sökande på din annons kan det lätt bli förvirrande att gå igenom alla ansökningar. I Primass kan du enkelt sortera ansökningar på flera olika sätt. Det är snabbare, billigare och miljövänligare än att skriva ut högar med pappersansökningar.

 

Anställningsprocessen går snabbt och smärtfritt

När ni har hittat den perfekta assistenten som ska anställas, går det på ett ögonblick. Ett musklick i rekryteringsportalen flyttar över den jobbsökanden till intranätet samt gör alla nödvändiga kopplingar för att tidrapporteringen ska kunna påbörjas. På samma gång skrivs även anställningsavtal, tystnadsplikt och följebrev ut. Färdigifyllda och redo att skickas för påskrift av er nya assistent.


Senast uppdaterad 28 december 2020


Funktionsöversikt

Rekrytering

Många assistansanordnare vittnar om att rekryteringsprocessen är en stor tidstjuv i vardagen. Vi har ändrat på detta genom vår rekryteringsportal. Med hjälp av flera smarta funktioner hjälper vi er att sortera ut de

Schema

Schemat är i de allra flesta fall en grundläggande komponent för att assistansen ska fungera problemfritt. Med det i åtanke har vi skapat en schemamodul i Primass. Utöver detta har vi också tänkt på att det ska vara

Dokumentation

Primass har stöd för dokumentation enligt Socialstyrelsens regler. Vår dokumentationsmodul är uppdelad i flera delar och det finns även en funktion för avvikelserapportering.

Tidrapportering

Med Primass får ni in era assistenters tidrapporter digitalt underskrivna med BankID. Ingen fysisk underskrift krävs vilket är bra för er administration och ekonomi likväl som miljön. Felrapporterad tid är tyvärr va

Lön

Primass är skapat av ett assistansföretag för att kunna hantera stora mängder löneexporter med så lite manuellt arbete som möjligt. Därför har vi stort fokus på att göra lönehanteringen smidig och flexibel

Aktiviteter

Vi har skapat Primass evenemangshanterare för att hjälpa er hålla koll på era utbildningar men den kan självklart användas till alla möjliga evenemang ni vill anordna.

Information

Att hålla assistenter och assistansberättigade uppdaterade kan vara en mycket tuff uppgift.

Ekonomi

Som assistansanordnare är det viktigt att ha fullständig koll på assistansuppdragens ekonomi. Med Primass blir detta lättare.

Kopplingar

Primass kan kopplas till flera lönesystem för att vara så flexibelt som möjligt

Varningar

Varje dygn skapas varningsrapporter i Primass som hjälper er fånga upp felaktigheter och påmminer om eventuella åtgärder.

Statistik

Statistik på allt från undersökningar till signerade anställningsavtal och utbildningar. Primass hjälper er få insikt.

Mobilapp

Med vår mobilapp för iOS och Android kan du som assistent se ditt schema, läsa företagets nyheter, tidrapportera och signera med BankID. Enkelt och snabbt, oavsett var du befinner dig.

Låter det intressant?

Vill du veta mer om hur Primass kan effektivisera din verksamhet? Boka en kostnadsfri demonstration. Digitalt eller på plats hos dig.


Kontakt