Effektiv och kvalitativ personlig assistans. Assisterande mjukvara | Primass

Primass tar för sig!

Länge sen senast, men bättre sent än aldrig... Mycket har hänt sen sist och Primass har mer än fördubblat antalet assistansberättigade som använder oss. Vi vill tacka för ert förtroende och tror på en fortsatt god utveckling.


BankID i drift sedan oktober

Den 21 oktober publicerades en ny version av Primass med stöd för BankID-signering av tidrapporter, som nu även lämnas in digitalt till Försäkringskassan. Detta är ett nytt krav från Försäkringskassan och en del av det IT-stöd som tagits fram för att säkerställa bättre kontroll av utbetalningarna. Alla assistansanordnade som använder Primass tar automatiskt del av detta och behöver inte göra någon egen insats för att signeringen ska fungera. Kontakta oss gärna vid frågor kring detta!


Primass växer

Fler och fler är de assistansanordnare som väljer det administrativa systemet Primass. Bara det senaste året har 6 nya verksamheter valt vår väg framåt för att möta nya utmaningar. Flera kommuner har också visat intresse för att effektivisera sin administration med hjälp av Primass. Vi på Primass tycker det är jättekul och det sporrar oss i vårt arbete med att föra Primass framåt. Just nu jobbar vi bland annat med digital signering via BankID istället för den digitala signering vi använt oss av hittills. Vi hoppas att signering via BankID ska göra Primass ännu säkrare än tidigare och leda till en smidigare hantering av tidrapporter.


Vi ses på IfA

Intressegruppen för assistansberättigade är en ideell organisation för assistansberättigade. IfA grundades 1994 och har idag drygt 800 medlemmar. Den 23-24 april anordnar IfA debattforum och rådsmöte. Primass kommer närvara.


Primass kommer till Leva & Fungera

Mellan den 14-16 april anordnas nordens största mässa för hjälpmedel. Vi på Primass kommer ställa ut i monter B00:09. Där vill vi gärna att ni kommer och pratar med oss om hur ni vill förenkla er administration.


RBU-Konferens

Under två dagar anordnar RBU en konferens på Scandic Sergel Plaza i Stockholm. Konferensen har en inriktning på Personlig Assistans. Primass är med och stödjer konferensen som utställare.


Få tillgång till nyheter direkt, anmäl dig till Primass nyhetsbrev!

* indicates required